28-07-2013 17:19

bodylotion

Ja je ziet het goed, 2 artikels op 1 dag! Dit keer over bodylotion, ik laat jullie 4 bodylotions zien met de voor en nadelen ervan.

Als eerste deze bodylotion van dove. Persoonlijk vind ik deze bodylotion niet zo lekker ruiken, maar dat kan ook aan mij liggen want men zusje vind hem wel lekker ruiken. Verder werkt hij wel goed tegen een droge huid, en je huid wordt er ook lekker zacht van. Nog een minpuntje is dat dit in een potje zit, de andere bodylotions zitten in een tube wat toch net wat hygieniser is

De tweede bodylotion is deze van lait corporel. In tegenstelling tot de bodylotion van dove vind ik deze wel lekker ruiken. Verder werkt deze bodylotion net zoals die van dove ook tegen een droge huid en word je huid er lekker zacht van. Daarom gaat mij voorkeur tussen die van dove en die van lait corporel naar lait corporel.

Dit is mijn lieveings bodylotion, zoals jullie waarscheinlijk al denken zwitsal is toch voor baby´s, ja dat klopt. Maar als je gaat kijken heeft zwitsal aardig wat voordelen. Ten eerste ruikt het heel lekker, iedereen hou toch van een baby geur? Je krijgt er ook nog eens een heerlijke zachte huid door(een echt baby huidje) en tenslotte maakt het je huid ook niet te vet of te droog.

En als laatste is deze bodylotion van spa aan de beurt, mijn mening over deze bodylotion is dat het bagger is! Hij stinkt namelijk, en je huid wordt er heel vet van(dit kan voor sommige mensen met een heele droge huid ook wel weer een voordeel zijn) Wat ik wel mooi vind is dat deze bodylotion je huid erg glimmend maakt, maar dit kan voor sommige mensen ook nog een rede zijn om hem niet te kopen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

TerugContact

naomi