30-07-2013 13:46

max make-up kwasten

Toen ik laast bij de action was zag ik dit make-up kwasten etui`tje van max, hier mijn review erover!

Dit is het etui`tje je ziet dat de kwasten een leuk vrolijk roze kleurtje hebben, ze zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals paars, blauw en groen. Ook heb je verschillende patronen.

Dit is kwast 1 het is een grote zachte kwast, heel handig om gezichts poeden en foundation aan te brengen.

Als 2e deze schuine oogschaduw kwast, dit is de grootste van de 2 en heel handig om oogshaduw aan te brengen op je arcadeboog. (voor de gene die het niet weten je aracadeoog is de boog di rondom je ooglid loopt)

 

Dit is de andere schuine oogschaduw kwast, dus de kleinste van de 2. Deze oogchaduw kwast is heel hanig om oogschaduw aantebrengen op het bewegend ooglid.

Dit is het kleinste kwastje wat erin zit, vooral handig om eyeliner aantebrengen maar ook heel handig om oogschaduw aantebrengen in je ooghoek en onder je oog.

Dit borsteltje is handig om je wenkbrouwen en/of je wimpers mee te kammen.

En ook met dit kwastje kan je je wenkbrouwen borstelen. Aan de ene kant zit een kammetje en aan de andere kant harde haartjes.

Dit is het laatste kwastje alweer, hiermee kun je ook oogschaduw aanbrengen. Zelf vind ik dit niet echt een handig kwastje om oogschaduw aan te brengen, maar misschien zijn er mensen die het wel handig vinden.

Ook is dit etui`tje makkelijk op te rollen, handig om meetenemen.

 

 

 

 

 

 

—————

Terug



Contact

naomi